Overige video's

Visburger met wortelvermicelli

1 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schep de rozijnen door de wortel. Meng sinaasappelsap, halvanaise en honing. Spatel dit door de wortel.
  2. Verhit de olie en bak hierin de vissticks goudbruin in 4-5 minuten.
  3. Halveer het brood. Verdeel over één helft de wortelsalade, leg de vissticks erop en dek af met het kapje.
  4. Rijg de tomaat aan de spies en steek deze door de burger.

Bereidingstip

Lekker met friet en mayonaise.

Lekker met een mango-abrikoosshake: sinaasappelsap gemixt met yoghurt, mango en abrikoos.

Variatie

Vervang vissticks door kant-en-klare kibbeling. Neem in plaats van rozijnen halve blauwe druiven.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.