Overige video's

Visburger met wortelspread en kruidenfriet

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 995 kcal
Koolhydraten 127 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Bereid de ovenfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Leg de laatste 5 minuten de Italiaanse bollen erbij in de oven.
  4. Meng de wortel met de knoflook, yoghurt en 1 eetlepel pesto.
  5. Verhit de olie en bak hierin de vissticks 2-3 minuten per kant.
  6. Verdeel de wortelspread over de onderste broodhelften.
  7. Leg de vissticks erop, verdeel de komkommer erover en leg de broodkapjes erop.
  8. Bestrooi de friet met zout en Italiaanse kruiden.
  9. Meng de rest van de pesto door de mayonaise.
  10. Serveer de visburger met de friet en de mayonaise.

Bereidingstip

Voeg gehakte lente-/bosui toe aan de wortel.

Vervang de komkommer door plakjes augurk.

Voedingswaarde p.p.
Energie 995 kcal
Koolhydraten 127 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.