Overige video's

Visbouillon met Hollandse garnalen

Print

Bereiden

  1. Verwarm de olie, fruit de sjalot een paar minuten en voeg de tijm, de bleekselderij, de knoflook en de saffraan toe.
  2. Fruit alles nog een paar minuten aan en giet dan de bouillon erbij. Laat aan de kook komen.
  3. Spoel de garnalen af en verdeel ze over 4 soepborden. Giet de kokende bouillon erover en bestrooi met wat bleekselderijgroen.

Wijnadvies

Wie wijn wil drinken bij soep, doet met Hoop Huis Chenin Blanc een smakelijke keuze. Kastelbourg Pinot Blanc is eveneens een fijne combi. En laten we ook de Villa Mondi Soave niet vergeten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.