Overige video's

Visblokjes met groene thee-kruidensaus

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 730 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
6 g
Hoofdingrediënten Witvisfilet (27) Rode peper (424)

Bereiden

  1. Dep de visblokjes droog. Kluts het ei en klop er met het aardappelmeel en 2 eetlepels water een glad beslag van.
  2. Giet de olie in een wok zodat deze tot 1/4 gevuld is. Verhit de olie.
  3. Haal de visblokjes een voor een door het beslag en laat ze in de hete olie glijden. Frituur ze goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  4. Pureer de ingrediënten voor de saus. Breng de saus aan de kook en serveer deze bij de visblokjes.

Bereidingstip

Neem voor de witvisfilet kabeljauw of koolvis.

Wijnadvies

Natuurlijk mag u er groene thee bij drinken, maar heeft u niet liever een glas Indomita Sauvignon Blanc?

Voedingswaarde p.p.
Energie 730 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
6 g
Hoofdingrediënten Witvisfilet (27) Rode peper (424)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.