Overige video's

Visbeignets met salie en kappertjes
Visbeignets met salie en kappertjes
(0)

Visbeignets met salie en kappertjes

Vis, citroen en kappertjes is de perfecte combinatie. De zurige smaken passen perfect bij deze gefrituurde kabeljauwfilet!
Categorie hapje, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Meng de vis, citroenrasp, -sap, salie en kappertjes in een kom en maal wat peper erover. Klop het eiwit stijf met een snufje zout. Klop in een andere kom de bloem met het mineraalwater tot het mengsel zo dik is als yoghurt. Schep dit door de vis en spatel dan het geklopte eiwit erdoor.
  2. Verhit de olie in een hapjespan tot 180°C. Schep met 2 lepels een paar porties van het visbeslag tegelijk in de olie en frituur de beignets in een paar minuten goudbruin.
  3. Laat uitlekken op keukenpapier en houd warm in een matig warme oven, tot alle beignets zijn gefrituurd. Lekker met een rucolasalade met geschaafde venkel en dikke frieten met knoflookmayonaise.
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.