Overige video's

Visballetjes met dille en sjalot

4 eenvoudig snack, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (156) Witvisfilet (24)

Voorbereiden

Snijd alle vis in stukjes en maal in een keukenmachine tot een smeuïg gehakt. Voeg de dille, sjalotjes, eidooier, zout en peper toe en draai kort om alles goed te mengen. Zet circa 1 uur in de koelkast.

Bereiden

  1. Draai met koele handen 4 gelijke balletjes van het gehakt.
  2. Verhit de olie en boter in een koekenpan en bak de visballetjes in circa 10 minuten om en om gaar en bruin. Lekker met een bietensalade met ui en groene kruiden.
Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (156) Witvisfilet (24)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.