zalm met linzen gerecht

Vis op het menu

dat moeten we vaker doen!

Vis eten is lekker én gezond! De vetzuren in vis zijn goed voor je hart en bloedvaten. Daarom adviseert het Voedingscentrum om één keer per week vis te  eten. Met de producten van Vis Marine red je dat gemakkelijk. Het assortiment is zo groot, dat je lekker kunt variëren. Bovendien zijn de meeste vissoorten eenvoudig en snel te bereiden.

Zit je te vissen naar inspiratie? Op deze pagina’s vind je die volop. We geven je handige bereidingstips, lekkere receptideeën en verrassende weetjes over vis. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Maar wees maar niet bang: vaker dan één keer per week vis eten is ook toegestaan!

Vette vis

recepten met zalm
De zalm

Zacht & zilt

mosselen gerecht
De mossel

Licht & krokant

De gepaneerde vis

De karperachtige

De witvis

Snelle zwemmer

De tonijn

De nachtbraker

De garnaal