Kabeljauw recepten

Kabeljauw recepten

Zacht van structuur en smaak

Kabeljauw is een heerlijke witvis met een losse structuur. De vis kan worden worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Door zijn vrije neutrale, zachte smaak past kabeljauw bij veel soorten gerechten. Van ovenschotels tot wokgerechten en van visstoofpotjes tot de populaire snack kibbeling. Kortom: met kabeljauw kan het allemaal! Bekijk al onze lekkere kabeljauw recepten en ontdekt de veelzijdigheid van deze vis.

Kabeljauw bereiden

Vind je het spannend om kabeljauw te bereiden? Nergens voor nodig! Het belangrijkste is dat je erop let dat de vis niet uitdroogt. Kabeljauwfilet bereid je in een koekenpan met een scheutje olijfolie. Bak de vis ongeveer 7 minuten en draai de filet halverwege om. Voel tussendoor of de vis stevig genoeg blijft.

Zo klaar!

Op zoek naar snelle recepten met kabeljauw? Wij zetten ze voor je op een rijtje. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit snelle recept kabeljauw met prei en abrikozen, of een kabeljauwburger met gegrilde mango. Ook een lekker voorgerecht met kabeljauw: kabeljauw-ceviche met avocadomayonaise. Eet smakelijk!

Vis uit de oven
Vis uit de oven

Van vispakketje tot ovenschotel

Smakelijk en eenvoudig
Voor doordeweeks
Voor doordeweeks

Koken met gemak

Doordeweekse recepten