Overige video's

Vis uit de oven met geroosterde tomatentopping

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Trostomaat (82)

Bereiden

  1. Vermeng de boter met de ansjovis, olijven en knoflook. Spoel de visfilet af en dep goed droog met keukenpapier.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de vis in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met wat zout en versgemalen peper en bedek met vlokjes van de ansjovisboter.
  3. Leg de plakken tomaat er dakpansgewijs op en bestrijk ze met een kwastje olijf­olie.
  4. Bedek de tomaten met de helft van de basilicumblaadjes.
  5. Bak de vis in circa 20 minuten gaar. Garneer met de rest van de basilicum.

Bereidingstip

Lekker met aardappelpuree.

Variatie

Basilicum kunt u vervangen door tijm of rozemarijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 430 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten Trostomaat (82)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.