Overige video's

Vis met dille-olie, tuinbonen en gesmoorde sla

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Vezels 12 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Pureer de dille met de olie, azijn en een flinke snuf zout en peper. Blancheer de tuinbonen 1 minuut en dop ze om het taaie vliesje te verwijderen (dubbel doppen).
  2. Smelt de boter op een lage stand. Voeg de peterselie, kappertjes en little gem, met de gesneden kant naar beneden, toe.
  3. Leg de kabeljauwfilets op de sla. Stoom afgedekt circa 5 minuten tot de vis gaar is, afhankelijk van de dikte van de filets.
  4. Serveer de vis op de tuinbonen naast de little gem. Verdeel de dille-olie erover en serveer de vis met dille-olie direct.

Wijnadvies

Lekker met Sauvignon Blanc van Jean Sablenay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
9 g
Vezels 12 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.