Overige video's

Vis en papillotte met gember

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g
Vezels 4 g
Zout 2,5 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Kook de rijst. Vouw 4 pakketjes van bakpapier of aluminiumfolie.
  3. Maak de paksoi schoon en leg in elk pakketje een stuk paksoi. Verdeel de vis, gember en rode peper erover.
  4. Giet de sojasaus en azijn erover en vouw de pakketjes dicht. Stoom de pakketjes 15-20 minuten in de oven.
  5. Maak de pakketjes open en garneer met een partje limoen. Bestrooi de rijst met de bosui en serveer bij de vispakketjes.

Bereidingstip

Vervang de kabeljauw in dit recept door andere witvisfilet, zoals tilapia of pangasius.

Wijnadvies

Bij een gerecht met uitgesproken smaken hoort een aparte wijn. J. Meyer Gewürztraminer ruikt naar rozen, maar smaakt naar kerrie en muskaatdruiven.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g
Vezels 4 g
Zout 2,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.