Overige video's

Vinaigrette van kersenbier

Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Roer het kersenbier met de azijn, mosterd en honing goed los.
  2. Klop de olie er geleidelijk door tot een gladde vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper.
Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.