Overige video's

Vijgen-mascarpone gelato

2 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 865 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
29 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Honing (617) Mascarpone (118)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Meng 8 vijgen in een ovenschaal met de olijfolie, honing en azijn.
  2. Rooster circa 30 minuten in de oven tot de vijgen zacht zijn. Meng het iets zachtere ijs met de mascarpone en vanille en roer goed door.
  3. Schep de vijgen erdoor en schep in een afsluitbare diepvriesbak. Zet circa 1 uur in de diepvries.
  4. Snijd de overige vijgen voor de garnering in kwarten. Schep het ijs in mooie bolletjes in glazen en garneer met de vijgen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 865 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
29 g
Vezels 5 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Honing (617) Mascarpone (118)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.