Overige video's

Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn

2 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de vijgen en de abrikozen in het sinaasappelsap met de sinaasappelrasp en de rozemarijn zonder te koken.
  2. Schep na het wellen 1 eetlepel honing en een vleugje versgemalen zwarte peper erdoor.

Bereidingstip

Lekker bij sukade met pruimen, een herfstquiche of hamlapjes in bokbier.

Variatie

Vervang vijgen door ontpitte verse dadels of gebruik gekonfijte dadels en verwarm deze niet mee.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.