Overige video's

Vietnamese slawraps met biefstuk

4 gemiddeld lunch, snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Vezels 5 g
Zout 1,6 g

Voorbereiden

Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de gember met de sojasaus en sesamolie. Voeg de biefstuk toe en laat minimaal 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.

Bereiden

  1. Trek de slabladeren los van de krop, was en droog ze. Verhit een grillpan en gril hierin de biefstukken 3-4 minuten rondom totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  2. Voeg de marinade toe en warm kort door. Laat de biefstuk circa 10 minuten rusten en snijd vervolgens in dunne plakken.
  3. Verdeel de mihoen over de slablaadjes en leg er wat bosui, rode peper, wortel en biefstuk op. Besprenkel met de marinade en wat limoensap.
  4. Bestrooi de Vietnamese slawraps met biefstuk met de pinda's en koriander en serveer met de partjes limoen erbij.

Wijnadvies

Heerlijk bij dit recept is de J. Meyer Riesling.

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Vezels 5 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

reha 17-06-2018
Heerlijk zomers gerecht, ik heb wel iets meer marinade gemaakt, wat gembersiroop toegevoegd