Overige video's

Vietnamese omelet met wokgroenten

Een makkelijk, snel en vegetarisch recept: Vietnamese omelet met wokgroenten! Dit gerecht staat binnen 20 minuten op tafel en valt bij iedereen in de smaak. En het recept bevat ook nog eens lekker veel groenten.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
9 g
Vezels 10 g
Zout 3,3 g
Print

Bereiden

  1. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Klop de eieren los met 1 eetlepel sojasaus, de sesamolie en gember.
  2. Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin 2 dunne omeletten van het eimengsel.
  3. Verhit de overige zonnebloemolie in een andere koekenpan en fruit hierin de knoflook circa 1 minuut. Voeg de wokgroenten toe en bak 5 minuten mee.
  4. Besprenkel met de overige sojasaus en breng op smaak met zout en peper. Leg de omeletten op een bord, schep de groenten en cashewnoten erop en vouw dicht.

Bereidingstip

Serveer wat gekookte mie of rijst erbij wanneer je dit gerecht iets vullender wilt maken. Dan is deze maaltijd niet meer koolhydraatarm.

Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
52 g
9 g
Vezels 10 g
Zout 3,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Annienas 26-05-2020
Erg lekker, snel klaar te maken. En goed vullend. Als extra gebakken uitjes erbij gedaan.