Overige video's

Vietnamese noedelsalade met garnalen en grapefruit

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 4,2 g

Bereiden

  1. Bereid de noedels. Blancheer de taugé kort in kokend water.
  2. Meng de wortel met de taugé, bosui en de groene kruiden. Meng de noedels met dit groentemengsel.
  3. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng goed door de noedels. Leg steeds 4 drooggedepte slablaadjes in een kom en schep de salade erop.
  4. Verdeel de pinda's, garnalen, grapefruit en uitjes erover.

Wijnadvies

Schenk bij deze Vietnamese noedelsalade een Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc of kies voor de rosé van Park Villa.

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 4,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.