Overige video's

Vietnamese mini-saucijzenbroodjes

15 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kneed het gehakt met de vissaus, suiker, rode peper, bosui, koriander, knoflook en de helft van het losgeklopte ei.
  2. Verdeel dit gehaktmengsel in 5 porties en rol er worstjes van. Leg de worstjes op het bladerdeeg en vouw de plakjes dicht.
  3. Druk de naad goed aan met een vork, snijd elk broodje in 3 stukjes en leg de broodjes op de bakplaat. Bestrijk ze met de rest van het ei en bak de saucijzenbroodjes in de oven in circa 30 minuten goudbruin.

Wijnadvies

Bij dit recept schenk je Zuydpunt Cabernet Shiraz, een rode wijn die wel tegen een stootje kan.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.