Overige video's

Vietnamese kipsalade met tofu

4 gemiddeld klein gerecht, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 0,6 g

Bereiden

  1. Meng de mayonaise met de vissaus en het limoensap tot een dressing. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet gaar en goudbruin.
  2. Schep de kip uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak intussen de tofu in het bakvet aan alle kanten goudbruin.
  3. Meng de wortel met de kool, kip, tofu en de helft van de bosui. Giet de dressing erover en meng voorzichtig door de salade.
  4. Trek voorzichtig hele blaadjes van de krop sla en verdeel over borden. Schep de salade erop en bestrooi met de pinda's. Serveer direct.

Wijnadvies

Green Grüner Veltliner blinkt uit bij gerechten uit de oosterse keuken zoals deze salade met kip en tofu.

Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.