Overige video's

Vietnamese gehaktballetjes
Vietnamese gehaktballetjes
(1)

Vietnamese gehaktballetjes

Lekker als snack bij de borrel: Vietnamese gehaktballetjes! Maar je kunt deze balletjes natuurlijk ook serveren met groenten en rijst of noedels als avondmaaltijd.
Categorie hapje, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Kneed het gehakt met het ei, 1 eetlepel vissaus, de suiker, bosui, knoflook, limoenrasp en rode peper. Rol kleine balletjes van het mengsel. Verhit de olie en bak hierin de balletjes goudbruin en gaar.
  2. Meng intussen de ingrediënten voor de dip. Roer tot de suiker is opgelost. Leg de balletjes op een bord en bestrooi met de koriander en pinda's. Serveer als hapje met de dipsaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.