Overige video's

Venkelsorbet met munt en citrus

Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Vezels 5 g
Zout 0 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de suiker in 100 ml water tot deze volledig is opgelost en laat in circa 2 minuten inkoken tot een siroop. Laat afkoelen.
  2. Houd het venkelloof apart. Pers de venkel en munt door de sapcentrifuge. Meng dit groentesap met de siroop en sinaasappel- en limoensap.
  3. Laat dit mengsel bevriezen in een afsluitbare bak, liefst van metaal of glas. Roer elke 30 minuten om met een vork tot na circa 3 uur alles is bevroren. Of draai het mengsel eventueel in een ijsmachine tot sorbetijs.
  4. Serveer de venkelsorbet in een glas met een wafeltje en wat venkelgroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Vezels 5 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.