Overige video's

Venkelsoep met kip en taugé

4 eenvoudig voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Vezels 2 g
Zout 2,2 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en roerbak hierin de venkel en ui 2-3 minuten. Schenk de bouillon erbij en roer 125 ml kookroom erdoor.
  2. Breng de soep aan de kook en laat deze 12-15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep en breng op smaak met peper.
  3. Schep de kipreepjes erdoor en verwarm zonder te koken. Verdeel de taugé over kommetjes.
  4. Schep de hete soep erop, voeg een scheutje room toe en garneer met venkelgroen.

Wijnadvies

Schenk bij dit recept een Stoney Creek Rosé of een Oostenrijkse Green Grüner Veltliner.

Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Vezels 2 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

wendy 14-11-2019
Super lekker !
Ellis Minnesma 19-05-2019
Makkelijk te bereiden!