Overige video's

Venkelsoep met gerookte forel en garnalen

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
8 g
Vezels 2 g
Zout 3,5 g

Bereiden

  1. Houd het venkelgroen apart en snijd de venkelknol in stukjes of smalle ringen.
  2. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook 2 minuten. Voeg de venkel toe en roerbak nog 2 minuten. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 10 minuten.
  3. Pureer de soep met een staafmixer. Roer de kookroom erdoor en bind de soep met maizena, aangelengd met een beetje soep.
  4. Knip het venkelgroen fijn boven de soep en schep de forel met de garnalen door de soep.

Bereidingstip

Garneer deze soep met een kaaskrokantje. Zoek naar kooktechniek: kaaskrokantjes op boodschappen.nl

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
8 g
Vezels 2 g
Zout 3,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.