Overige video's

Venkelsalade met zongedroogde tomaat en kikkererwten

Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Vezels 8 g
Zout 0,4 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Meng 4 eetlepels van de tomatenolie op een bakplaat met de venkel en ui. Rooster circa 20 minuten in de oven.
  2. Voeg vervolgens de kikkererwten toe en rooster nog 10 minuten verder. Meng de azijn met de citroenrasp, -sap, 2 eetlepels tomatenolie en de peterselie.
  3. Giet deze dressing met de tomaten over de gegrilde groenten en laat 5 minuten marineren. Verdeel de salade over kopjes of een schaal en bestrooi met de kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 290 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Vezels 8 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.