Overige video's

Venkelsalade met rode appel en aalbessen

4 eenvoudig voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schaaf de venkel in flinterdunne plakken en verdeel deze over 4 borden.
  2. Snijd de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in dunne plakken en verdeel deze over de venkel.
  3. Ris de bessen van de takken en verdeel ze over de salade.
  4. Klop het citroensap en de olie tot een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de dressing over de salade en bestrooi met de walnoten.

Variatie

Vervang de aalbessen ook eens door druiven.

Wijnadvies

Een witte Italiaan dient zich aan: Villa Mondi Soave.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.