Overige video's

Venkelsalade met groene olijven

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Schaaf de venkelknollen in flinterdunne plakjes.
  2. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar breng op smaak met zout en peper.
  3. Schenk de dressing over de venkel en laat circa 10 minuten marineren.
  4. Verdeel de veldsla over een schaal, leg de gemarineerde venkel erop en besprenkel met de dressing.
  5. Bestrooi de salade met de dille en olijven.

Wijnadvies

Deze heerlijke lentesalade smaakt nog lekkerder met een echte Italiaanse voorjaarswijn: Verdicchio dei Castello di Jesi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.