Overige video's

Venkelsalade met grapefruit en zalmrillettes

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
6 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de zalmfilet met tijm, zout en peper 2-3 minuten. Laat afkoelen.
  2. Meng de rest van de ingrediënten voor de zalmrillettes en schep de zalmfilet erdoor. Verdeel over de glaasjes en zet in de koelkast.
  3. Pel voor de salade 1 grapefruit en verdeel deze, zonder het wit, in partjes. Pers de andere grapefruit uit.
  4. Meng het sap met de olie, mosterd, zout en peper.
  5. Schep deze dressing door de ingrediënten voor de salade.
  6. Zet de glaasjes met zalmrillettes in het midden van borden en verdeel de salade eromheen.
  7. Lekker met stokbrood.

Bereidingstip

Maak makreelrillettes en vervang de zalmfilet en gerookte zalm door gerookte makreel.

Wijnadvies

Sauvignon Blanc van Jean Sablenay, I Am of Indomita

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.