Overige video's

Venkelrisotto met gorgonzola

Vegetarische risotto is super makkelijk om te maken. Voor dit gerecht heb je weinig ingrediënten nodig: de belangrijksten zijn venkel, gorgonzola en risotto. Lekker zonder vlees en snel klaar!
Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
16 g
Vezels 3 g
Zout 3,6 g
Print

Bereiden

  1. Smelt de boter en bak hierin de ui en driekwart van de venkel circa 10 minuten op lage tot middelhoge stand.
  2. Voeg de rijst toe en bak op een lage stand al roerend tot de rijst glazig wordt. Blus af met 4 eetlepels azijn en roer tot alles is opgenomen. Voeg de bouillon al roerend in gedeeltes toe aan de rijst tot alle bouillon is opgenomen.
  3. Meng intussen de rest van de venkel met de rest van de azijn. Schep de risotto op borden. Verdeel de ingemaakte venkel en stukjes gorgonzola erover. Bestrooi met het loof van de venkel en maal er peper over.
Voedingswaarde p.p.
Energie 515 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
16 g
Vezels 3 g
Zout 3,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.