Overige video's

Venkel-worstenbroodjes met appelcompote
Venkel-worstenbroodjes met appelcompote
(8)

Venkel-worstenbroodjes met appelcompote

Worstenbroodjes met een twist. Met een paar ingrediënten geef je iets extra bijzonders aan worstenbroodjes! Lekker tijdens de lunch of tijdens de borrel.
Categorie brunch, hapje, snack
Personen 8 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 155 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de worsten open, haal het worstvlees eruit en meng het venkelpoeder erdoor.
  2. Halveer de plakjes bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg met de appelcompote en schep wat van het worstvlees in het midden.
  3. Vouw het deeg dicht, bestrijk met ei en bestrooi met het sesamzaad. Bak de worstenbroodjes in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Lekker met extra appelcompote.
Voedingswaarde p.p.
Energie 155 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.