Overige video's

Veggie paella

Wist je dat je paella ook heerlijk zonder vlees of vis kunt maken? Hier vind je een lekker recept voor een vegetarische paella met amandelen, bleekselderij, artisjokharten, doperwten, paprika en olijven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
3 g
Vezels 13 g
Zout 4,9 g
Print

Bereiden

  1. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan en houd apart. Verhit de olie en bak hierin de ui en bleekselderij op middelhoge stand. Voeg de knoflook en artisjokken toe en bak een paar minuten mee.
  2. Voeg de rijst, saffraan, paprikapoeder en groentebouillon toe en kook afgedekt 15-18 minuten, tot de rijst de bouillon bijna helemaal heeft opgenomen.
  3. Voeg de asperges, doperwten en paprika toe en kook weer een paar minuten afgedekt, tot alle bouillon is opgenomen.
  4. Voeg de olijven, amandelen en citroensap toe. Bestrooi de paella met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
3 g
Vezels 13 g
Zout 4,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.