Overige video's

Veggie fajitas met limoensaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep een scheutje olijfolie door de paprikablokjes, pompoen en ui. Meng de helft van de Mexicaanse kruiden erdoor.
  2. Verspreid het groentemengsel over een bakplaat en zet circa 15 minuten in het midden van de oven. Strooi de rest van de kruiden over de champignons en besprenkel met olie.
  3. Neem de bakplaat uit de oven en schep de mais door de gemengde groenten. Schuif de groenten iets opzij en leg de champignons ernaast. Zet de bakplaat nog 10-15 minuten in de oven.
  4. Verwarm de tortillawraps (tussen ovenvaste borden of in aluminiumfolie) de laatste 5 minuten mee in de oven. Pureer intussen de ingrediënten voor de limoensaus en verdun eventueel met een scheutje water.
  5. Verdeel de groenten over de wraps en bestrooi met de koriander. Serveer de fajitas met de limoensaus.

Wijnadvies

Bij dit recept smaakt een krachtige Argentijnse wijn zoals de Casa de Campo Malbec uit Mendoza erg lekker.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

CindyB 22-03-2019
Heerlijk! Vlees wordt niet gemist!