Overige video's

Vegetarische lasagne

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
22 g

Bereiden

  1. Breng de kookroom aan de kook en laat hierin de kaas al roerend smelten. Breng de kaassaus op smaak met zout en versgemalen peper en laat een beetje afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer een lepeltje van de saus uit over de bodem van een ovenschaal en leg hier 4 lasagnevellen op.
  3. Knijp de spinazie goed uit en verdeel de helft ervan over de eerste laag pastavellen. Bestrooi met wat zout en peper.
  4. Leg hierop weer 4 lasagnevellen en hierop een laag courgette. Bestrooi met Italiaanse kruiden en een paar lepels kaassaus.
  5. Ga verder met een laag pastavellen, plakken tomaat, kruiden en weer pastavellen.
  6. Eindig met de rest van de spinazie en bestrooi dit weer met wat zout en peper. Dek af met de laatste pastavellen.
  7. Giet de rest van de kaassaus er gelijkmatig over en bestrooi met nog wat kruiden en de Parmezaanse kaas.
  8. Bak de lasagne in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven. Laat de lasagne circa 5 minuten staan alvorens hem aan te snijden.
Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
22 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.