Vegetarische wraps recepten

Vegetarische wraps recepten

Lekkere wraps, maar dan vegetarisch

Laat je fantasie de vrije loop bij het maken van vegetarische wraps. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om lekkere en gezonde wraps te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een wrap maken met rijst, groente en tofu. Lekker als lunch, maar ook perfect als snelle maaltijd. De opties zijn eindeloos! Voor welke vegetarische wrap ga jij vandaag?

Vega wraps recepten

vega wraps

Met wraps kun je alle kanten op. Ideaal om restjes uit de koelkast op te maken! De ideale spread voor op een wrap is hummus. Combineer met salade en wat gegrilde groente. Niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel gezond! Je kunt de groenten roosteren, zodat ze warm worden, of je kunt koude groenten in de wrap gebruiken. Heb je zin in een warme wrap? Kaas is een fijn ingrediënt om de wraps te binden, zodat ze niet uit elkaar vallen. Op deze pagina doe je inspiratie op voor jouw volgende vegetarische wrap recept.

Vegetarische wraps hapjes

Wraps serveren als hapje bij de borrel is altijd een goed idee! Makkelijk om te maken, maar het geeft toch altijd nét dat beetje extra. Veel leuker dan een kant-en-klaar hapje! Ben je op zoek naar vegetarische wraps om als hapje te serveren? Denk eens aan een wrap met hummus, bietjes en feta, een wrap met vega kip en perzik of een wrap van spinazie met geitenkaas. Maar ook warme wraps zijn gegarandeerd een succes! Denk eens aan quesadilla met mais en kaas.

Vega recepten
Vega recepten

Proef de veelzijdigheid van vegetarisch eten

Meer vegetarische gerechten
Recepten met wraps
Recepten met wraps

Lekker, snel en makkelijk!

Wraps recepten