vegetarische voorgerechten

Vegetarische voorgerechten

Makkelijk en lekker

Ben je op zoek naar vegetarische voorgerechten? Op deze pagina ben je aan het juiste adres. Hier vind je een overzicht van lekkere vegetarische voorgerechten. Denk aan salades, soep of andere lekkere hapjes. Voorgerechten zonder vis of vlees hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Laat je inspireren en je zult versteld staan hoeveel lekkere en gezonde vegetarische gerechten er zijn!

Vegetarisch voorgerecht in een glaasje

vegetarisch voorgerecht glaasje

Een voorgerecht in een glaasje ziet er meteen feestelijk uit en je kunt het makkelijk van tevoren bereiden. Er zijn veel verschillende vegetarische voorgerechten in een glaasje die je kunt maken, dus je hoeft je niet te beperken! Probeer een aantal vegetarische recepten uit en experimenteer met smaken en ingrediënten. Je kunt natuurlijk iedere vegetarische salade in een glaasje serveren – zoals linzensalade met geitenkaas – , maar denk ook eens aan een bietjescocktail met radijs of een gazpacho of cappuccino van portobello.

Recept: bietjescocktail met radijs

Vegetarische carpaccio

vegetarische carpaccio

Carpaccio betekent ‘dun gesneden’ in het Italiaans. Dat wil zeggen dat een carpaccio helemaal niet van vlees gemaakt hoeft te worden! Een vegetarische carpaccio als voorgerecht is daarom een uitstekende keuze. Zo kun je ook voor je vegetarische gasten een lekker voorgerecht op tafel zetten. Denk eens aan een carpaccio van stoofperen, carpaccio van courgette, bieten, koolrabi, aubergine, carpaccio van grapefruit of carpaccio van watermeloen. Heerlijke vega carpaccio varianten!

Vega recepten
Vega recepten

Proef de veelzijdigheid van vegetarisch eten

Meer vegetarische gerechten
Borrelhapjes
Borrelhapjes

Een tafel vol hapjes is altijd een goed idee

Meer recepten voor de borrelpl...