vegetarische lunch

Vegetarische lunch recepten

Lekker en gezond

Ben je op zoek naar leuke recepten voor vegetarische lunch gerechten? Er zijn zoveel verschillende soorten groenten en fruit dat je vega lunch automatisch een feestje op je bord wordt. Denk aan vegetarische salades, vega soep of ga een keer voor een vegetarische wrap! Doe hier je portie inspiratie op voor lekkere recepten.

Vegetarische lunch wraps

lunch wrap vegetarisch

Een wrap voor de lunch is altijd een goed idee. Zo kun je restjes uit je koelkast opmaken of je vult de wraps met leftovers van je maaltijd van gisteren! Hartstikke handig én lekker. Wraps zijn ook heel goed vegetarisch te maken. Ben je op zoek naar recepten voor vegetarische lunch wraps? Wat dacht je van zelfgemaakte haverwraps gevuld met groenten? Als je wraps zelf maakt, weet je ook dat ze hartstikke gezond zijn. Heb je een wrap van gisteren over? Maak er dan een tortilla uitsmijter van! Of ga voor een klassieke lunchwrap met hummus, bietjes en feta. Altijd goed en makkelijk mee te nemen voor onderweg of naar werk of school.

Vegetarische lunch broodjes

vegetarische broodjes

Een boterham met kaas en sla is natuurlijk hartstikke vegetarisch, maar er zijn zoveel andere lekkere opties voor een vegetarisch lunch broodje! Voeg geroosterde groenten, zoals paprika en courgette, toe aan je broodje en je hebt meteen een restaurantwaardige vegetarische lunch op tafel gezet. Een clubsandwich is altijd een goed idee, maar probeer ook eens te variëren met broodsoorten! Gebruik bijvoorbeeld eens een bagel om een bagel met omelet te maken, of gebruik Turks brood voor een pide met gegrilde groenten. Of ga voor een lekkere knapperige sandwich met geitenkaas, of een broodje met fetaspread en tomaatjes.

Vega recepten
Vega recepten

Proef de veelzijdigheid van vegetarisch eten

Meer vegetarische gerechten
Lunch inspiratie
Lunch inspiratie

Voor thuis, op kantoor of onderweg!

Meer lunchrecepten