vegetarische hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten

Lekkere vegetarische hoofdgerechten

Ben je op zoek naar een vegetarisch hoofdgerecht? Een goed vegetarisch hoofdgerecht hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn tal van verschillende vegetarische recepten die je kunt proberen, en je kunt altijd experimenteren met verschillende ingrediënten om iets nieuws te maken. Probeer bijvoorbeeld vegetarische groentelasagne of pasta met groenten als je op zoek bent naar iets makkelijks. Of ga voor een vegetarische ratatouille of curry als je iets spannends wil proberen. Ga aan de slag in de keuken en probeer eens wat nieuws uit!

Makkelijk vegetarisch hoofdgerecht

makkelijke vegetarische hoofdgerechten

Vegetarische hoofdgerechten hoeven niet moeilijk te zijn. Er zijn een heleboel makkelijke vegetarische hoofdgerechten die je in een korte tijd op tafel zet. Handig als je niet veel tijd hebt om te koken. Zo maak je in een handomdraai een lekkere vegetarische pasta, deze tortellini caprese maak je bijvoorbeeld in 15 minuten. Of wat dacht je van een vega poké bowl? Lekker makkelijk voor te bereiden en valt bij iedereen in de smaak. Een quiche is ook altijd goed. Binnen no time staat de quiche in de oven, en de oven doet de rest. Eet smakelijk!

Recept: quiche met paddenstoelen en geitenkaas

Luxe vegetarisch hoofdgerecht

vegetarisch hoofdgerecht luxe

Wil je een vegetarisch hoofdgerecht op tafel zetten voor jezelf of voor je gasten, maar weet je niet wat je moet koken? Doe inspiratie op op deze pagina. Ook van een vegetarisch hoofdgerecht kun je een feestje op tafel maken. Denk bijvoorbeeld aan een strudel met zoete aardappel en rode kool, een pie met paddenstoelenragout of een feestelijke bietenrisotto met geitenkaas. Zo maak je met een makkelijk recept een lekker luxe vegetarisch hoofdgerecht.

Recept: rotolo met spinazie en courgette
Vega recepten
Vega recepten

Proef de veelzijdigheid van vegetarisch eten

Meer vegetarische gerechten
Vegan menu
Vegan menu

Kook plantaardig

De vier gangen vegan