Overige video's

Vegan mac & ‘cheese’ met paddenstoelen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 0,1 g

Voorbereiden

Laat de cashewnoten minimaal 2 uur weken in warm water en giet af.

Bereiden

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 3 minuten.
  2. Voeg de champignons, tijm en rozemarijn toe en bak deze 10 minuten mee. Maal de amandelmelk, geweekte cashewnoten, citroenrasp, -sap en de helft van de champignons in een keukenmachine tot een gladde, romige saus.
  3. Roer de saus door de macaroni en serveer met de rest van de gebakken champignons en een handje rucola.

Wijnadvies

Bij dit recept smaakt een fruitige Chileense rode Indomita Cabernet Sauvignon goed.

Voedingswaarde p.p.
Energie 670 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.