Overige video's

Vega pho

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 6 g
Zout 3,5 g

Bereiden

  1. Rooster de gember en ui circa 7 minuten onder een hete ovengrill.
  2. Verhit een grote (soep)pan en bak hierin de specerijen tot ze goed beginnen te geuren. Voeg de knoflook, bouillon en de geroosterde gember en ui toe.
  3. Breng aan de kook en neem de pan vervolgens van de warmtebron. Laat circa 30 minuten trekken. Zeef de bouillon en breng weer aan de kook op een lage stand.
  4. Bak intussen de kastanjechampignons in de sojasaus en sesamolie. Voeg de champignons met de bosui en paksoi toe aan de bouillon.
  5. Kook de noedels en spoel ze af met koud water. Verdeel de noedels over kommen en giet de bouillon erover. Bestrooi de pho met de taugé en verse kruiden.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
1 g
Vezels 6 g
Zout 3,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Madelief 08-06-2018
Super! Je waant je in het verre oosten. Ook kinderen vinden het lekker, zolang je de bosuitjes en kruiden apart serveert. Dan kan iedereen zelf de soep op smaak brengen. Hij is ook heerlijk zonder kruiden, maar munt erbij geeft een extra smaakexplosie! Ik had de dikste stukken van de paksoi kort met de champignons meegebakken. En een handje tauge is voldoende, overheerst snel.