Overige video's

Vega ‘kipwraps’ met perzik-limoensalsa

Wraps zijn altijd een goed idee. Ben je zoek naar een vegetarische optie voor kipwraps? Vervang de kip door vegetarische kipstukjes. Dit recept wordt extra lekker door de frisse perzik-limoensalsa die je erbij serveert.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Vezels 13 g
Zout 2,8 g
Print

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de kerrie toe en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de plantaardige stukjes toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin.
  3. Verwarm intussen de tortillawraps kort in een droge, hete koekenpan. Serveer de tortilla's met de kerriestukjes, avocado, rucola en perzik- limoensalsa.

Bereidingstip

Geen plantaardige ‘kipstukjes'? Vervang dan door een ander soort vleesvervanger.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Vezels 13 g
Zout 2,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.