Overige video's

Varkensoester met paddenstoelen

Print

Bereiden

  1. Houd 4 kastanjechampignons en 4 oesterzwammen apart. Hak de rest van de paddenstoelen fijn.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper. Verhit de olie en 40 gram boter en bak het vlees hierin in 2 minuten per kant rondom bruin. Neem het uit de pan en leg het op een bakplaat in de oven.
  3. Bak de gehakte paddenstoelen, ui, paprika en gehakte rozemarijn of tijm circa 2 minuten in het bakvet.
  4. Schep hiervan een laagje op de varkensoesters en zet circa 10 minuten in de oven.
  5. Bak intussen de hele paddenstoelen in de rest van de boter.
  6. Serveer de varkensoesters met de rest van de paddenstoelen eromheen en garneer met een takje rozemarijn of tijm.
  7. Lekker met haricots verts en krieltjes of rode aardappels
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.