Overige video's

Varkenshaasspiesjes met rode peper en pinda's

8 eenvoudig snack, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g

Bereiden

  1. Week houten prikkers in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen.
  2. Wrijf de ui, rode peper, honing en gemberpoeder fijn in een vijzel of pureer met een staafmixer.
  3. Meng er 2 eetlepels olie door en schep het vlees door deze marinade. Laat minimaal 15 minuten marineren.
  4. Rijg het vlees aan de spiesjes.
  5. Verhit een grillpan of ovengrill en rooster het vlees in 6-8 minuten rondom bruin en gaar. Bestrijk tussendoor met de rest van de olie.
  6. Bestrooi de spiesjes met de pinda's.
  7. Lekker met een komkommersalade met rode peper en ui.

Bereidingstip

Neem biefstuk in plaats van varkenshaas en rooster 3-4 minuten.

Vervang de pinda's door gebakken uitjes (bakje).

Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.