Overige video's

Varkenshaasjes in mosterdsaus

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
16 g
Hoofdingrediënten Varkenshaasje (17) Mosterd (259)

Bereiden

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Verhit de olie of de boter in de braadpan. Bak het varkenshaasje rondom bruin en neem het uit de pan.
  2. Fruit de ui in het braadvet glazig en laat de knoflook kort meefruiten. Voeg de mosterd en de dragon toe.
  3. Blus af met de wijn of het appelsap en roer er de crème fraîche door. Breng de saus desgewenst verder op smaak met wat zout en peper.
  4. Leg het varkenshaasje terug in de pan en laat met het deksel op de pan op laag vuur in circa 15 minuten gaar stoven.
  5. Lekker met aardappelpuree, gekookte aardappelen of aardappelkoekjes.

Wijnadvies

Plaats de uitbundige fruitigheid van een Beaujolais of Beaujolais-Villages naast dit gerecht (14-16°C).

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
16 g
Hoofdingrediënten Varkenshaasje (17) Mosterd (259)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.