Overige video's

Varkenshaas met witlof en banaan in kerriesaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
18 g
Vezels 8 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de olie en bak hierin de varkenshaas 2 minuten per kant. Schep het vlees uit de pan.
  3. Fruit de ui en kerriepoeder in het bakvet. Schep de witlof erdoor en roerbak 2-3 minuten.
  4. Giet de kokosmelk erbij en voeg de varkenshaas en plakjes banaan toe. Serveer het gerecht met de notenrijst.

Bereidingstip

Vervang de notenrijst in dit recept door witte of gele rijst.

Neem kookroom in plaats van kokosmelk.

Vervang de banaan door partjes mandarijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 45 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
18 g
Vezels 8 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.