Overige video's

Varkenshaas met pistache en tuinkruiden

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
3 g
Hoofdingrediënten Varkenshaasje (17) Honing (633)

Bereiden

  1. Snijd de varkenshaasjes in de lengte in en bestrooi de binnen- en buitenkant met zout en peper. Meng de pistachenoten met de peterselie, tijm of Provençaalse kruiden en de noten- of arachideolie.
  2. Vul de varkenshaasjes met het notenmengsel en zet vast met cocktailprikkers. Bak de varkenshaasjes in de boter of het vloeibare bakproduct in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
  3. Voeg de honing en de witte wijn toe aan het braadvet en serveer deze jus bij de varkenshaas.
  4. Lekker met gebakken knolselderij of courgette met salie en tagliatelle of aardappelpuree.
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
3 g
Hoofdingrediënten Varkenshaasje (17) Honing (633)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.