Overige video's

Varkensfiletlapjes met mosterdkorstje

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Hoofdingrediënten Mosterd (259)

Bereiden

  1. Meng de yoghurt met de mosterd en de peterselie. Wentel de varkensfiletlapjes door de bloem en bestrijk ze met het mosterdmengsel.
  2. Meng zout en versgemalen peper door het paneermeel en bestrooi de filetlapjes ermee. Druk de panade goed aan en zet het vlees circa 30 minuten in de koelkast.
  3. Verhit de olie en bak de filetlapjes 4-5 minuten per kant op middelhoge stand.
  4. Serveer het vlees met een partje citroen. Lekker met gebakken krieltjes en doperwten.

Bereidingstip

Verkort de koeltijd en zet het vlees even in de diepvries tot de panade stevig is.

Variatie

In plaats van de perselie kun je ook kervel of 2 eetlepels verse koriander nemen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Hoofdingrediënten Mosterd (259)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.