Overige video's

Varkensbrochette met peterseliesaus
Varkensbrochette met peterseliesaus
(0)

Varkensbrochette met peterseliesaus

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
57 g
11 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Schep olijfolie, het sap en de rasp van de citroen, zout, peper, het gemberpoeder en de cayennepeper of paprikapoeder door het vlees.
  2. Rijg de blokjes vlees aan de spiesen. Verwarm een grill of grillpan voor en verwarm tegelijkertijd de frituurolie.
  3. Gril het vlees 12-15 minuten en keer het regelmatig om.
  4. Meng intussen de yoghurt met de knoflook, de peterselie, peper en zout.
  5. Bak de friet. Serveer de brochettes met de friet, peterseliesaus en sla met vinaigrette of slasaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
57 g
11 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.