Overige video's

Vanillesaus

1 gemiddeld desserts, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Breng de slagroom aan de kook met de melk, 1 eetlepel suiker, het vanillemerg en vanillestokje.
  2. Meng 50 gram suiker met de eidooiers en roer glad. Giet een beetje van de hete room bij de eidooiers en meng goed.
  3. Giet het eimengsel in de pan en laat de saus al roerend tegen de kook aan dikker worden. Laat de saus niet koken.
  4. Verwijder het vanillestokje en serveer de vanillesaus warm of koud.

Bereidingstip

Lekker over geweckte kerstcakejes met appel en amandelen, kijk voor dit recept elders op boodschappen.nl

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.