Overige video's

Vanillepannenkoeken

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Splits de eieren. Meng 1de bloem, de poedersuiker, de custardpoeder en een snufje zout.
  2. Meng de eidooiers met de vanilleyoghurt, de citroenschil en de melk.
  3. Giet dit mengsel in gedeelten bij de bloem en mix tot een glad beslag. Laat dit beslag afgedekt 15 minuten rusten.
  4. Klop de eiwitten met het citroensap stijf en spatel deze door het beslag.
  5. Schep per pannenkoek 2-3 eetlepels beslag in hete boter of olie en bak de pannenkoek 2 minuten per kant.

Bereidingstip

Lekker met warme kersensaus: 1 potje kersen zonder pit met sap verwarmd en licht gebonden met aangelengd aardappelmeel of allesbinder.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.