Overige video's

Vanillekwarktaart met frambozen
Vanillekwarktaart met frambozen
(3)

Vanillekwarktaart met frambozen

Verwen jezelf, je hebt het verdiend! Dit recept van vanillekwarktaart met frambozen is om van te genieten.
Categorie desserts, gebak
Personen 6 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 885 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
21 g
Vezels 4 g
Zout 0,7 g

Bereiden

  1. Smelt de boter op een lage stand. Meng de koekkruimels goed met de gesmolten boter. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Druk het koekmengsel aan op de bodem van de vorm en laat afkoelen. Zet dan afgedekt in de koelkast.
  2. Week de gelatine circa 10 minuten in koud water. Verwarm de melk tot het kookpunt en schakel dan de warmtebron uit. Knijp de gelatine goed uit en roer door de melk, tot de gelatine is opgelost. Laat al roerend afkoelen tot lauwwarm en klop door de vanillekwark.
  3. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en spatel de kwark erdoorheen. Leg de helft van de frambozen op de koekbodem en giet de kwarkvulling erover. Laat afgedekt minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  4. Garneer de taart met de overige frambozen en gehakte chocolade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 885 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
21 g
Vezels 4 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.