Overige video's

Vanille panna cotta met rood fruit

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
15 g
Hoofdingrediënten Aardbei (120) Braam (29)

Bereiden

Maak de vruchten schoon. Stort de panna cotta op bordjes, leg de vruchten eromheen en garneer met munt.

Bereiden

  1. Week de gelatine in koud water. Breng de slagroom met het vanillestokje aan de kook en laat dit zachtjes 5 minuten koken.
  2. Los de suiker op in de warme room en haal deze van de warmtebron.
  3. Haal het vanillestokje eruit, schraap met een mesje het merg eruit en roer dit door de room.
  4. Knijp de gelatine goed uit en roer deze door de room. Laat alles enkele minuten afkoelen, roer dan de melk erdoor en schenk het mengsel in de bakjes.
  5. Laat dit minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Dit kan een dag van tevoren.
  6. Maak de vruchten schoon. Stort de panna cotta op bordjes, leg de vruchten eromheen en garneer met munt.

Wijnadvies

Heerlijk met Neirano Asti Spumante.

Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
15 g
Hoofdingrediënten Aardbei (120) Braam (29)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.